Hotel Dakol Hotel Dakol Petrovice u Karviné Hotel Dakol Petrovice u Karviné Hotel Dakol Petrovice u Karviné Hotel Dakol Petrovice u Karviné Svatební tabule

Mikulášská nadílka už 2.12.2022

Letos zavítá Mikuláš i do našeho Parku DAKOL. Neváhejte se přihlásit.


Svatomartinská husa

Přijměte pozvání na husičku.


Ubytování

Hotel DAKOL nabízí ubytování ve dvoulůžkových pokojích v kategorii Standard a Komfort. Všechny pokoje jsou vybavené televizí, telefonem, přípojkou ISDN a sociálním zařízením. V prostorách hotelu mají klienti možnost využít zdarma připojení k internetu.


Restaurace

Součástí hotelu je útulná restaurace, kde můžete ochutnat speciality české i mezinárodní kuchyně, ale také bezmasé pokrmy a saláty. V letních měsících můžete využít posezení na terasách. Každý pracovní den do 14:00 nabízíme zvýhodněné menu.


Wellness a sport

Návštěvníci našeho areálu mají možnost využívat bazén s atrakcemi včetně protiproudu, whirpooll, finskou saunu, tureckou saunu, ochlazovací bazén, odpočívárnu a venkovní terasu. 


Svatby a akce

Pro konání společenských a firemních akcí je Vám k dispozici Velký sál, Párty sál a Lobby bar. Je možné mít u nás také venkovní svatební obřad. Zajišťuje také komplexní cateringové služby pro rauty, hostiny, narozeniny, večírky i drobnějšího občerstvení u příležitosti obchodních jednání, výročních schůzí, firemních prezentací a to vše ve Vašich prostorách. Pokud máte zájem, jsme připraveni rozjet se za Vámi.


© Hotel Dakol - ubytování Karviná 2024
Hotel Dakol v Petrovicích u Karviné hodnocení